Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki ljudi okrutni

FOTO: Žicom zlostavljali hrvatskog ovčara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ulazu stambene zgrade broj 23, ulica Jurja Dalmatinca, jučer ujutro pronađen je pas sa teškim ozljedama stražnje noge.

Na stražnjoj šapi još uvijek je imao žicu čvrsto stegnutu oko gornjeg dijela noge, priopćili su iz vinkovačke Udruge prijatelja životinja 'Dr. Ivan Rostaš'. Vezana žica uzrokovala je teške ozljede i infekciju na šapi,a pas je tako vezan bio sigurno 10 ak dana, jer takve ozbiljne ozljede ne mogu nastati u jednom danu.

Pročitajte i ovo Ilustracija bizarna pojava Slavili godišnjicu braka, a onda im je krstarenje obilježio posjet liječniku: "Supruga je prvo mislila da je to zato što sam nosio nove sandale" Slika nije dostupna Prosvjed zbog napuštanja životinja Zbog prava životinja umotali se u crne vreće

Slučaj ozlijeđene i zlostavljane životinje Udruzi je prijavila Sanja Mesinger, a ona je kontaktirala i veterinarsku ambulantu Tip tip, koja je pasa preuzela .

Članovi udruge obišli su ranjenog psa odmah jučer poslije podne, a veterinar Stević potvrdio je da je zdravstveno stanje pronađenog psa vrlo ozbiljno i neizvjesno, da je pas preplašen, dehidririrao, i da ima povišenu temperaturu 40.5 .

Članovi udruge pozivaju sve koji bi mogli znati nešto ovom psu, ili o osobi koja ga je vezala žicom, da kontaktiraju Udrugu prijatelja životinja ili službu policije.

Slučaj zlostavljanog psa Udruga je već prijavila policiji, i bit će podnesena kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja.

Za sve obavijesti o psu možete kontaktirati Veterinarsku ambulantu Tip Tip, Vinkovci, 306-902.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene