Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje kiša, i još kiše

FOTO Zastrašujući crni oblak iznad Zagreba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom poslijepodnevnih sati iznad Zagreba se pojavio neobičan 'gost'.

Veliki crni oblak prijeteći se nadvio nad Zagrebom i uskoro donio kišu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

No, unatoč njegovom strašnom izgledu, nije bilo velikog grmljavinskog nevremena kao ni preobilnih padalina već samo obična kiša koja u gradu nije prouzročila nikakvu materijalnu štetu građanima.

Kakvo nas vrijeme očekuje slijedećih dana

Pljuskova i kiše danas je najviše bilo na sjevernom Jadranu i na zapadu zemlje. U nedjelju će se te najveće nestabilnosti samo preseliti na gorske krajeve i Dalmaciju.

Pljuskova će biti posvuda - u zapadnom i gorskom dijelu, i to najviše prijepodne. Do ponedjeljka će ih povremeno biti posvuda. U nedjelju će biti i malo manje stupnjeva, a najtopliji i najsunčaniji dan za sada je utorak!

VIDEO Prizori na hrvatskim cestama koji upućuju samo na jedno!

Hrvatska jutro

Od nedjeljnih jutarnjih sati povremeno će sunčano vrijeme posvuda prekidati grmljavinski pljuskovi, najjači ipak u zapadnom dijelu zemlje te Gorskom kotaru i Lici. Puhat će slaba bura i istočnjak, a ostat će i toplo - oko 20, na Jadranu 22, 23 stupnja.

Unutrašnjost

I u drugom dijelu dana nestabilno. Naravno da se u ovakvom vremenu ne radi o cjelodnevoj kiši, već o pretežno sunčanom danu i povremenim grmljavinskim pljuskovima pa ovisi koliko imate ili nemate sreće da izbjegnu baš vaše područje!

U nedjelju će biti i malo vjetrovitije u odnosu na subotu, uz umjeren sjeveroistočnjak, a s tim će i temperature biti malo niže - između 24 i 26, samo na krajenjm istoku i dalje do 29.

Sjeverni Jadran

Na moru vrlo slično kao i u subotu - bit će i sunca i kiše, a jača i obilnija kiša ostat će iza gorja gdje će više-manje cijeli dana biti oblačno i kišovito. Puhat će uglavnom slab istočnjak ili bura

Južni Jadran

U nedjelju i na jugu dosta promjenjiv dan. Bit će daleko više grmljavinskih pljuskova i povremeno jakih pljuskova. Puhat će jugo, a temperatura će se sniziti za koji stupanj, u nedjelju najviše do 28.

Temperatura mora je i dalje oko 25, a u Puli i Splitu danas malo toplije - 26. Tako ostaje i dalje

UV indeks će zbog promjenjivog vremena u nedjelju biti umjeren.

U ponedjeljak će još ujutro biti pljuskova, a onda čak do srijede uglavnom sunčano, ali i vruće!

Za Jadran su mogući pljuskovi, ali ako ih bude - bit će kratki i lokalni do srijede kad nas opet čeka jača kiša, ali i jako jugo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene