Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitatelji podsjećaju

FOTOGRAFIJE NAJVEĆIH POPLAVA u Vukovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starije generacije zabilježile su neke od najvećih poplava u Vukovaru iz perioda sredine 20. stoljeća.

Ako imate stare fotografije poplava u Vukovaru, Osijeku i ostatku Podunavlja, a da su dio vaših obiteljskih albuma, pošaljite ih na moj.report@novatv.hr i dodati ćemo ih u naš vremeplov.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Domovinski pokret okupio se da spriječi Milorada Pupovca da oda počast žrtvama Vukovara - 9 dežurstvo u restoranu Domovinski pokret okupio se kako bi spriječio Milorada Pupovca da oda počast žrtvama Vukovara

Nekolicinu fotografija iz obiteljskog albuma poslala je i jedna čitateljica Dnevnik.hr, a one prikazuju poplavu u tom gradu iz prošlih vremena. Otkrila je i neke manje poznate stvari o gradskoj arhitekturi.

>> FOTO Evakuacija stanovništva oko Novog Sada, vodostaj Dunava u Hrvatskoj i dalje raste

'Vukovar je u centru grada sagrađen na hrastovim pilonima, jednako kao i Venecija, što mnogi naši građani ne znaju, nismo ni mi do obnove zgrada nakon rata', napisala je naša čitateljica, koja namje i poslala slike poplave u Vukovaru iz 1926. i 1965. godine.

Naša čitateljica primijetila je i kako svakih otprilike 40-ak godina Vukovar zadesi jedna katastrofalna poplava. Nadajmo se da ova najnovija neće biti takva.

Pogledajte fotogaleriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene