Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme

VIDEO: Velika tuča u Zagrebu i Slavoniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica nam je poslala totografije sinoćnje tuče u Zagrebu.

Tuča je sinoć poharala sjeverozapadni dio Hrvatske, a iz Zagreba smo dobili fotografije na kojima se vidi veličina tuča koja je pala oko ponoći. Jučerašnje promjenjivo vrijeme u Zagrebu se očekuje i danas, a kišobran obavezno imajte u torbi. Naime,mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina.  Najviša temperatura biti će između 23 i 25, u gorju od 14 do 17 stupnjeva Celzijevih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

U ostatku Hrvatske biti će djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i nestabilno. Mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu najveća u sjeverozapadnim i sjevernim krajevima.

U Dalmaciji sunčano

U Dalmaciji će prevladavati sunčano. Vjetar slab, poslijepodne u istočnoj Slavoniji umjeren sjeverozapadnjak. Na južnom Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak, a na sjevernom i srednjem poslijepodne jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 22 i 27 stupnjeva Celzijevih.

Vrijeme sutra

Sutra nas očekuje pretežno sunčano, vjetrovito i vrlo toplo. Puhat će umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak. U nedjelju u početku pretežno sunčano te i dalje vrlo toplo, zatim naoblačenje, a navečer se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

Posljedice nevremena

Pogledajte i snimku koju nam je poslao naš čitatelj Alen Švenda, a na kojoj se vidi što je nevrijeme sinoć prouzrokovalo u Ulici Štefanovec u Zagrebu, nedaleko Markuševca.

Tuče je bilo i u Slavoniji, a čitatelj David Antolović poslao nam je snimke nevremena u Harkanovcima u blizini Valpova.

Ukoliko i vi imate fotografije i snimke sinoćnjeg nevremena poašljite nam na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene