Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Popust'

Umalo prevarena čitateljica otkrila 'VAU' akcijsku cijenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcijski popusti prilika su koju mnogi kupci koriste kako bi prošli jetinije, jer je obično riječ o značajnom sniženju cijene. Ipak, ponekad trgovine istaknu akcijsku cijenu da bi zapravo samo namamile kupce.

Često nailazite na akcijske cijene artikala u trgovinama koje to zapravo nisu? Fotografirajte akcijsku ponudu i redovnu cijenu i pošaljite nam Vašu primjedbu na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija dječaku obrijana glava Obrat u slučaju šišanja u Čakovcu? Iskrsnule snimke nadzornih kamera, javili su se i novi svjedoci Ilustracija JUTRO DONIJELO OBRAT Besana noć u Njemačkoj: Muškarac ugledao zmiju te alarmirao policiju. Stručnjak za zmije: "Pazite se, to je kobra!"

Upravo to dogodilo se jednoj našoj čitateljici iz Čakovca, koja je u jednoj čakovečkoj trgovini htjela kupiti igračku za kćer po "akcijskoj cijeni". Primamila ju je, kako kaže "nevjerojatno crvena akcija artikla".

"Pomislih, ovo je očito bilo skupo obzirom da OVA akcija svojim crvenim izgledom toliko odskače od ostalih, kad ono, pomaknem 'akcijsku cijenu' i vidjeh redovnu cjenu. Razlika nevjerojatnih 0,99 lipa!!!!! Vau!!!!", napisala nam je čitateljica koja nam je poslala i fotografiju razlike između redovne i akcijske cijene.

Ovakve akcijske cijene artikala nažalost nisu rijetka pojava u našim trgovinama, pa kad kupujete po akcijskoj cijeni, obratite pažnju i na redovnu cijenu te nakon toga procjenite je li riječ o pravoj prilici ili samo prodajnom triku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene