Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Priveden zbog skitnje

VIDEO: 'Prvo je bježao, pa nas odveo u sjenik'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Mladen Š. 4. prosinca priveden zbog skitnje i preprodaje cigareta, policija je u sjeniku, koji je koristio za spavanje pronašla pištolj. Dva mjeseca kasnije balističkim je vjaštečenjem utvrđeno da pronađeni pištolj odgovara onom kojim je ubijena 26-godišnja Ivana Hodak.

Policija je u noći se četvrtka na petak, 6. veljače, privela beskućnika pod sumnjom za ubojstvo djevojke koja bi danas slavila 27. rođendan.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Sanja Martić Biočina - 4 Za Dnevnik Nove TV Liječnica o slučaju napuštene bebe: "To je učinjeno pod tim nabojem..." Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Strašan zločin u Rijeci Nasmrt izbodeni muškarac bio je poznat policiji: 2012. na sličan način ubio je svog tadašnjeg partnera

Dva mjeseca ranije na dojavu o sumnjivoj osobi koja se noću šeće poljem, policija iz PP Zaprešić zatekla je osumnjičenog s vrećicom u kojoj je bilo nekoliko šteka cigareta i bez osobnih dokumenata.

Srećko Martinić i Predrag Mihalinec, policajci koji su izašli na intervenciju, nisu odustajali od toga da saznaju tko je osoba koja noću šeće poljem i pokušava pobjeći od policije. 

'Na kraju smo ga smekšali i rekao nam je gdje spava te nas odveo do sjenika. Bio nam je sumnjiv zbog izgleda i moguće povezanosti s eventualnim razbojništvima i provalama', kaže policajac Martinić.

>> FOTO: Ovo je osumnjičenik za Ivanino ubojstvo

Nakon što su ušli u sjenik zatekli su veoma loše stanje u kojem je boravio Mladen Š. Između ostalog i još nekoliko šteka cigareta. Pozvali su krim-policiju koja je u sjeniku pronašla i pištolj. 

Beskućnik je zbog skitnje, prosjačenja i ilegalnog posjedovanja oružja zadržan u pritvoru, a naknadnim je vjaštačenjem utvrđeno da je pištolj pronađen u sjeniku korišten za ubojstvo Ivane Hodak. Policija je tada ponovno privela osumnjičenog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene