Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinula ih obavijest:

FOTO 'Zatvorite vaše ljubimce kako ih ne bi uklonili s otoka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovačko društvo uklanjat će mačke i pse lutalice te lisice s Murtera.

Jedna zgrožena čitateljica poslala nam je obavijest lovačkog društva koje će uklanjati lisice te pse i mačke lutalice s otoka Murtera. Napominje kako joj nije jasno čemu ova obavijest jer bjesnoće na otoku, kako tvrdi nikada nije bilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija apel policije Napadi pasa na ljude u Istri: Nakon incidenta, djevojka pokušala pobjeći policiji, pa progutala paketić droge Ilustracija Obavezna kastracija i socijalizacija "Tragedija u Zadru mogla se izbjeći": Prijatelji životinja traže pravilnik o opasnim psima

'Postapokalipsa': Opustjelim velegradom zavladali deseci tisuća pasa

'Obavještavamo sve građane otoka Murtera da će Lovačko društvo 'Kamenjarka' Tisno vršiti uklanjanje mačaka i pasa lutalica na otoku te lisica sve u svrhu sprječavanja moguće bjesnoće na otoku. Zato molimo sve građane koji imaju kućne ljubimce da ih zatvore u odgovarajući prostor kako ne bih iste uklonili s otoka. Svaka životinja koja se zateče više od 300 metara od naselja, a ista bude bez vlasnika smatrat će se lutalicom i ista će biti uklonjena s otoka', stoji u obavijesti koju u cijelosti možete pročitati u prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene