Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme na Braču

FOTO Pogledajte što je pijavica napravila u Supetru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme je poharalo dio Jadrana, a pijavica je u Supetru na Braču prouzrokovala i materijalnu štetu.

Čitatelji su nam u redakciju poslali fotografije iz Supetra na Braču gdje je pijavica srušila parkirane skutere, stolove na terasama kafića i suncobrane.

Pročitajte i ovo Nastavljen prijepor grada i hotelske kuće na Braču - 3 Nastavak drame na Braču Komunalni redari rušili ilegalno sagrađene zidove i ograde: Zaradili prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira Slika nije dostupna Drama na Braču VIDEO Gradonačelnica obustavlja pregovore s Vladom, nogometni klub treninge za djecu: "Scene koje smo doživjeli lede krv u žilama"

Ukoliko je i u vašem mjestu nevrijeme prouzročilo veće štete pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr s naznakon 'nevrijeme'.

Prognoza za ostatak dana

Promjenljivo oblačno s povremenom kišom, osobito navečer i u noći na utorak kada na Jadranu i krajevima uz Jadran uz izraženije pljuskove s grmljavinom kiša mjestimice može biti i obilnija. Bit će i duljih sunčanih razdoblja, prijepodne na Jadranu, a sredinom dana i poslijepodne i u unutrašnjosti. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, u gorju ponegdje umjeren jugozapadni, potom jugoistočni, a na Jadranu će jugo do kraja dana biti jako i vrlo jako. Najviša temperatura zraka na kopnu od 10 do 15, a na Jadranu između 15 i 19 stupnjeva Celzijevih, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Nevrijeme poharalo Umag

HAK: Kolnici mjestimice mokri i skliski

Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici središnjoj Hrvatskoj i Dalmaciji, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, posebice na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Velika Kopanica.

Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni zemlje i kamenja.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana.

U prekidu je katamaranska linija Ubli-Vela Luka-Hvar-Split. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene