Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema signalizacije, rampa ne radi

FOTO Ovdje bi netko mogao poginuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opasnih pružnih prijelaza u Hrvatskoj ima, a jedan takav nalazi se i u Sisku. Naime, tamo rampa nikad nije spuštena, čak niti u trenutku kad dolazi vlak pa je opasnost za vozače tim veća.

Zahvaljujući našem čitatelju, snimljene su fotografije koje možete vidjeti i koje prikazuju upravo jedan gore navedeni trenutak u Sisku. Radi se o pruzi koja se nalazi u kvartu Željezara u blizini željezničkog kolodvora, a vlak je teško primijetiti zbog zavoja.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

>> Vlak kod Sesveta smrskao auto, troje teže ozlijeđenih!

Sve na što se vozač može osloniti u tom trenutku jest vlastiti strah da iako je rampa podignuta, zapravo nikad ne znaš kad vlak može naići.

'Ljetos sam tako skoro nastradao i ja, da sam samo 5 kilometara vozio sporije pokupio bi me vlak, nisam prošao 3 metra od pruge, a on je proletio i od tad sam shvatio da tu nikakva signalizacija ne radi, a cesta je iznimno prometna, jedna od glavnih cesta Sisak-Popovača', ističe naš čitatelj.

Slike koje nam je poslao napravljene su jučer, a uslikao ih je njegov prijatelj.

'Od ljetos do sad nije ništa učinjeno, čeka se da netko pogine pa će se onda poduzimati nekakve mjere, to je sramota!', kaže naš čitatelj.

Ako i vi znate za ovakve, po promet opasne prijelaze ili druge po promet opasne dijelove naših prometnica, fotografirajte ih ili snimite te pošaljite vašu priču na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene