Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda

Padobranci završili na ogradi, u publici...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proslava obljetnice vojno-redarstvene akcije 'Bljesak' u Okučanima završila je padobranskom nezgodom. Na sreću, nije bilo posljedica po gledateljstvo ili same padobrance.

Tijekom izvođenja prikazne vježbe padobranskog vojnog desanta, bilo je zamišljeno da 15 padobranaca sleti na predviđeno mjesto na čistini, no trojica nisu aterirala najpreciznije. Jedan je sletio u publiku, drugi je završio na visokoj ogradi nogometnog igrališta, na koje su svi trebali uspješno sletjeti. Treći je, pak, umalo zapeo u krošnjama drveća.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Zoran Milanović VELIKA OBLJETNICA Milanović na obilježavanju godišnjice Bljeska: "Hrvatska vojska je bila u inicijativi i slavno je završila rat"

>> 'Domovinski rat bio je pravedan i obrambeni'

Ipak, sreća u nesreći je što su svi padobranci dobro, no ozlijeđen je jedan gledatelj, kojeg je jedan padobranac pri krivom slijetanju udario u leđa. Publika je tako imala prilike vidjeti nešto napetiju izvedbu naših vojnih padobranaca. Podsjetimo, u Okučane je jutros stigao i državni vrha na čelu s predsjednikom države Ivom Josipovićem i premijerkom Jadrankom Kosor te su odali počast žrtvama vojne akcije, kojom je oslobođena zapadna Slavonija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene