Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 litara kiše po kvadratu!

FOTO: Pula ponovno 'plivala' pod vodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako grmljavinsko nevrijeme s obilnom kišom i tučom koje je jučer poslijepodne zahvatilo cijelu Istru, naročito Pulu, zadalo je velike muke dežurnim službama koje su morale ispumpavati vodu iz poplavljenih kuća.

Prema podacima dežurne službe pulske Javne vatrogasne postrojbe, njihovi su pripadnici do 19 sati imali sedam intervencija, i to uglavnom ispumpavanja vode iz podruma. Kako se doznaje u pulskoj meteorološkoj postaji, do 18 sati na području Pule palo je osam litara kiše po četvornom metru, a nešto kasnije čak 15 litara po kvadratu.Zbog nevremena više pulskih naselja bilo je bez električne energije. U 19:17 sati kvar na elektro-distribucijskom sustavu je otklonjen, a opskrba električnom energijom je normalizirana.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Obilna kiša s tučom otežala je promet u Puli jer se led zadržavao na kolnicima, no nezgode nisu zabilježene.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene