Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovnici u strahu

FOTO Odroni stijena diljem Hrvatske!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odroni stijena zabilježeni su u Donjim Marinima u šibensko kninskoj županiji, te u sjevernoj Hrvatskoj na cesti između Krapine i Pregrade.

Stijena koja se odronila u Donjim Marinima uznemirila je stanovnike jer žive na području ispod kojeg se nalaze rudnici, pa strahuju da bi se zemlja mogla urušiti te nastati još jedna rupa.

Pročitajte i ovo Poziv - 2 Poziv Domagoja Mikića Na dan im kraj kuće prođe 800 kamiona, a vozači bacaju bočice s urinom: "Svi smo već pred pucanjem" Slika nije dostupna Oprečne informacije VIDEO Šok u Osijeku: Autobus s putnicima propao u rupu nasred ceste, doznali smo što se zaista dogodilo

U naselju Donji Marini odronula se stijena teška više tona. Ovaj predio mještani nazivaju Marinove drače. Trećina sela nalazi se nad hodnicima rudnika boksita i prilikom podrhtavanja tla, a posebno tla koje ispod sebe nema oslonac, i mali potres moze odigrati veliku ulogu u urušavanju i strašne posljedice.

>> Opet RUPA - zemlja se otvorila i kod Imotskog: 'U dubini se nešto čuje'

Nema zaštitne mreže

Stijena se nedavno odronila i na državnoj cesti između Krapine i Pregrade, a umjesto zaštitne mreže postavljena je tek traka. Mnogi vozači samo čekaju kada će se još koji komad stijene odlomiti i pasti na tu, inače, prometnu cestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene