Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elitna finska marka

FOTO: Motociklisti MUP-a na ceste izašli u novima odorama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog povoljnih vremenskih prilika, odnosno dolaska ljepšeg vremena stvorili su se uvjeti za obavljanje policijskih poslova na službenim motociklima. MUP je na svojoj stranici objavio fotografije odore.

Jedna od novina koje su primijetili i građani je nova odora policijskih službenika - motociklista. Odijela su model Arma S elitne finske marke Rukka.

Pročitajte i ovo Oprema 1991. godine U susjednoj zemlji pronađena oprema ukradena u napadu na Dubrovnik Slika nije dostupna Više od 80 motorista darivali djecu FOTO: Motozečevi u uskršnjoj vožnji gradom

Sama motociklistička odora i zaštitna kaciga izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a prilikom izrade poseban naglasak stavljen je na sigurnosni i funkcionalni aspekt korištenja odore, slijedom čega je omogućeno korištenje odore u svim vremenskim uvjetima, piše MUP na svojim stranicama.

>> Ovi momci će uhvatiti bilo koga, bilo gdje!

Par čizama MUP je platio 1650 kuna bez PDV-a. Kacige su Nolan N103 i imaju mogućnost ugradnje zvučnika, mikrofona i bluetooth veze s mobitelom i radiostanicom.

Ukupno 508 kompleta opreme MUP-u je nabavila tvrtka BiM iz Zagreba, koja se jedina javila na natječaj MUP-a objavljen 25. ožujka prošle godine u elektroničkom oglasniku javne nabave

Novom motociklističkom odorom opremljena je većina policijskih službenika - motociklista u Republici Hrvatskoj, čime im je u značajnoj mjeri olakšan rad prilikom svakodnevnog nadzora prometa na cestama.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene