Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službene stranice

FOTO SDP-ovi administratori zakazali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugom krugu izbora za sisačko-moslavačkog župana 26. listopada borit će se HDZ-ov Ivo Žinić i SDP-ov Davorko Vidović. No na stranicama SDP-a, Lovrić Merzel je i dalje županica.

Iako su je izbacili iz SDP-a zbog kaznenog progona, SDP se još očito nije “oprostio” s Marinom Lovrić Merzel. Na SDP-ovim web stranicama i dalje piše da je ona SDP-ova županica.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Podsjetimo, u drugi krug izbora za sisačko-moslavačkog župana 26.listopada borit će se HDZ-ov Ivo Žinić i SDP-ov Davorko Vidović.

Sa 19.729 glasova Ivo Žinić je u nedjelju gotovo izborio pobjedu već u prvom krugu, a planove mu je pomutilo 1076 nevažećih listića. Stoga on i Davorko Vidović, koji je dobio 6000 glasova manje, idu u drugi krug.

Na izbore je izašlo samo 40.710 od registriranih 152.000 birača, odnosno 27 posto, dok je na lanjskim, redovnim izborima izlaznost bila 47,55 posto.

Tada je bivša županica Marina Lovrić Merzel dobila 35.927 glasova, što je više od ukupnog broja glasova koje su na nedjeljnim izborima zajedno dobili Žinić i Vidović. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene