Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ususret blagdanima

FOTO Mališane razveselili Djed Mraz i Sveti Nikola u božićnom vlaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poseban božićni vlak povezao je mnoge mališane kojima su darove osobno uručivali Djed Mraz i Sveti Nikola. Vlak je krenuo sa zagrebačkog Glavnog kolodvora, gdje se i vratio nakon vožnje do slovenske granice.

Prva vožnja bila je humanitarnog karaktera povodom međunarodnog dana osoba s invaliditetom i dar HŽ-a djeci s posebnim potrebama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sanirana šteta Nakon sudara vlakova popravljena pruga kod Rijeke: Promet bi trebao krenuti poslijepodne Ilustracija Provodi se interna istraga U božićnom tramvaju Djed Mraz i vilenjakinja pjevaju Čavoglave sa spornim pozdravom: O incidentu se oglasio i ZET

U sat vremena provedenih u vlaku većini djece osmjeh nije silazio s lica, a s posebnim su zanimanjem gledali kako vlakom na povratku upravlja Djed Mraz. "Veselimo se što možemo s djecom podijeliti radost ovog putovanja, ove vesele vožnje i podijeliti ove poklone koje smo za njih donijeli", objasnio je dobro raspoloženi Djed Mraz.

Ukrajina: Djed Mraz mora platiti porez

Osim prvog vlaka u Zagrebu, vožnje će biti organizirane tijekom cijelog mjeseca i u Splitu, Vinkovcima, Osijeku i Rijeci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene