Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdili za Dnevnik Nove TV

FOTO: Kosor će dati broš u obliku srca, Josipović tamnocrvenu kravatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Ivo Josipović osobno su potvrdili za Dnevnik Nove TV koji će broš, odnosno kravatu, donirati u humanitarne svrhe.

Premijerka Jadranka Kosor izjavila je za Dnevnik Nove TV da će na velikoj humanitarnoj akciji za djecu oboljelu od bulozne epidermolize donirati svoj broš u obliku srca s mašnicom, ukrašenog Swarovski kristalima.

Pročitajte i ovo Monsinjor Dražen Kutleša preuzeo službu zagrebačkog nadbiskupa - 30 Pomoć Zagrebačka nadbiskupija darovala kuću višečlanoj obitelji Marisa Sciolis Škrapić Umirovljenici velikog srca "Mislila sam da se šali!": Ovi umirovljenici donirali su ogromne iznose, neki od njih sve i ponovili

Taj je broš premijerka nosila prošle godine u studenom prilikom posjeta Ankari te 25. kolovoza u Bruxellesu.

>> Koji će broš darovati premijerka Kosor?

Predsjednik Ivo Josipović donirat će svoju tamnocrvenu kravatu koju je nosio tijekom predsjedničke utrke. 'Kravata koju sam često nosio u predizbornoj kampanji, u kojoj sam dobio potporu građana, s mojim osobnim potpisom dar je Udruzi Debra.

Podsjetimo, u subotu će se u Muzeju za umjetnost i obrt održati modni buvljak za djecu oboljelu od bulozne epidermolize, koju zovu i djeca leptiri. Svoj dolazak su potvrdile mnoge poznate osobe među kojima su i Blanka Vlašić, Jelena Rozga, Severina, Nina Badrić, Matija Vuica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene