Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podzemne i zaobalne vode

FOTO Zagrebačka Kajzerica pod vodom: Poplavljene garaže i podrumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kajzerica se jutros probudila djelomično poplavljena, a žitelji tog zagrebačkog naselja vjeruju da je riječ o podzemnim vodama koje su se digle zbog visokog vodostaja rijeke Save.

Ako živite na Kajzerici i imate fotografije ili videa poplavljenih dijelova, pošaljite ih na moj.report@novatv.hr. Pazite na vlastitu sigurnost i ne izlažite se bespotrebno opasnosti.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

Visok vodostaj Save donio je nevolje za stanovništvo zagrebačkog naselja Kajzerica. Poplavljena su parkirališta, garaže i nekoliko podruma, kao što je vidljivo i na fotografijama čitatelja.

Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama oglasili su se priopćenjem.

"Zbog nabujale Save u Zagrebu na Kajzerici je došlo do podizanja podzemnih i zaobalnih voda. Na lokaciji Južna obala II i Južna obala III traje intervencija ispumpavanja podruma i garaža. Na terenu su službenici Ureda za upravljanje u hitnim sitaucijama, DVD Botinec, DVD Klara i Javna vatrogasna postaja Novi Zagreb. Na lokaciji Južna obala IV ekipa podružnice Vodoopskrba i odvovdnja će pumpom velikog kapaciteta ispumpavati vodu s igrališta", stoji u priopćenju.

Vodostaj Save u Zagrebu u 11 sati iznosio je 394 centimetra i u opadanju je, no i dalje su na snazi redovne mjere obrane od poplava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene