Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasna intervencija

FOTO: Ispod slapa izvukli auto i spasili mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenski i kninski vatrogasci u ronilačkim odjelima uspjeli su spasti mladića i automobil kojim je mladi vozač završio ispod nabujalog slapa Krčić na rijeci Krki kod Knina.

Jučer u popodnevnim satima 23-godišnji vozač svojom je Škodom završio ispod slapa Krčič, potvrdio nam je Darko Dukić, zapovjednik vatrogasne zajednice šibensko – kninske. Srećom, vatrogasci su uspjeli pronaći vozilo, upaliti ga i izvući van. No nije bilo lako. 'Postojala je mogućnost da završimo u rijeci. Sa slapa je na nas padala ogromna količina vode, teška kao da udara kamen', rekao je Dukić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOG VELIKIH VRUĆINA Nestao simbol Knina Slika nije dostupna Penje se po slapovima VIDEO Riba koja 'planinari' po slapovima od 100 metara

Vatrogasce je iz automobila nazvao mladić, a u spašavanju su sudjelovali djelatnici javne vatrogasne postrojbe Šibenik i Knin. 'Ovo je prva ovakva intervencija od kada radim ovaj posao i moram reći da je ovaj vid spašavanja znatno teži nego kada se radi o spašavanju ispod vode', ispričao je Dukić te posebno pohvalio voditelja ronilačkog tima koji je sudjelovao u akciji, Gorana Bušača, budući da je upravo on prošao ispod slapa kako bi došao do automobila i izveo ga van. Navodno je neoprezni mladić namjeravao pod slapom oprati automobil. Srećom, ovaj je događaj prošao bez ozlijeđenih osoba.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene