Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smeće u PUli

FOTO: I gradonačelnik čisti ulice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počela je akcija čišćenja Pule u kojoj je sudjelovao i sam gradonačelnik Boris Miletić.

Komunalci Vodnjana, Labina, Poreča i Pazina s ukupno osam kamiona popodne su stigli u Pulu i zajedno s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem te nekolicinom pročelnika i direktora nekih gradskih javnih poduzeća čistili pulske ulice te prikupljali komunalni otpad, umjesto radnika komunalnog poduzela ‘Herculane’ koji su od jučer ujutro u štrajku.

Pročitajte i ovo Smeće u srcu Splita - 2 miškolovke na balkonima Je li ovo moguće? Ispred kuća u centru grada imaju mali Karepovac: "Smrdi, ima štakora, ljudi ne mogu otvoriti prozor..." Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...''

>> Pulski gradonačelnik čistio grad od smeća

Radnici pulskoga komunalnog poduzeća ‘Herculanee’ počeli su štrajk pošto je propao pokušaj dogovora sindikata i gradonačelnika Miletića. Sindikati su odbili njegovu ponudu da umjesto planirane božićnice od 2.000 kuna radnicima isplati bon od 500 kuna. Štrajku su se u znak potpore pridružili i djelatnici gradskog prijevoznika ‘Pulaprometa’ te pripadnici pulske Javne vatrogasne postrojbe. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene