Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za sezonu

FOTO: Hrvatska priprema najveću dobrodošlicu na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri mladića u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom pripremaju 'najveću dobrodošlicu na svijetu'.

Riječ 'welcome' četiri će mladića 'napisati' putujući po Hrvatskoj obali pomoću GPS uređaja. Autor je projekta Danijel Lacko, a tim kreće na put slijedeći utorak iz najzapadnijeg dijela Hrvatske, iz Savudrije. Cilj je Dubrovnik, a tamo bi trebali stići 5. lipnja na Svjetski dan okoliša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukradeni laptopi sa snimkama projekta Projekt 'Welcome': Odmah prvi dan u Istri im ukrali laptope Slika nije dostupna Porast od 20 posto Više od četiri tisuće gostiju dočekalo Novu godinu u Dubrovniku

Njihovo putovanje moći ćete pratiti svakodnevno putem Facebooka, YouTubea, te službene stranice projekta WWW.welcome.hr. Putovat će biciklom, kajakom, padobranskim krilom i pješice, a na planinskim predjelima pomoći će im Gorska služba spašavanja.

Ekipa će prijeći 2300 kilometara, osam nacionalnih parkova, tri parka prirode, četiri zaštićena krajolika, rezervata i geomorfoloških spomenika, šest rijeka, te jedanaest planinskih vrhova.

Ne sumnjamo da će najveća dobrodošlica na svijetu za sve naše goste ove godine pomoći promociju hrvatskog turizma. Projekt je podržao i HTZ koji će sve skupa putem svojih podružnica promovirati diljem svijeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene