Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće na istom mjestu

FOTO Postaje li ovo CRNA TOČKA na A1?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod tunela Krpani, gotovo na istom mjestu gdje je jutros došlo do velikog lančanog sudara, dogodila se prometna nesreća češkog autobusa u kojoj je život izgubilo osam osoba.

U lipnju prošle godine autobus s češkim turistima prevrnuo se na autocesti Zagreb –Split, na dionici Sv. Rok – Maslenica, gotovo na istom mjestu gdje se danas dogodila teška prometna nesreća. U prevrtanju autobusa, tada je život izgubilo osam osoba koje su bile češki državljani.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

VELIKI LANČANI SUDAR: Među troje poginulih i policajac koji je izašao pomoći unesrećenima

Podsjetimo, autobus je vozio iz smjera Zagreba i u jednom je trenutku, na 212. kilometru autoceste, sletio lijevo van kolnika, udario u zaštitnu ogradu s lijeve strane, a potom i u stup portala na kojem se nalazi display s obavijestima. Nakon toga se prevrnuo na bok. U tom trenutku u autobusu je bio 51 putnik.

Vatrogasci, hitna pomoć i policija odmah su izašli na teren, a očevid je trajao satima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene