Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon traženja ostavke

FOTO Maras: Sjeo sam tamo gdje su mi rekli, ne od dragosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli tjedan je Gordan Maras učestalo tražio ostavku od Nadana Vidoševića. Danas sjede za istim stolom.

U Opatiji se održava 2. međunarodni investicijski forum na kojem će biti predstavljeni projekti i investicijski potencijali Primorsko goranske županije i Grada Rijeke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvlačenje novca ANIMACIJA Dva kraka afere Remorker: Gdje je tu Nadan Vidošević? Slika nije dostupna Afera Remorker Vidošević: Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači

Na njemu sudjeluje i dvojac između kojeg je posljednjih tjedan dana zabilježeno dosta tenzija. Štoviše, na forumu sjede jedan pokraj drugog. Radi se o ministru poduzetništva Gordanu Marasu i predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Nadanu Vidoševiću.

>> Maras: 'Čestitke Davoru... Jel' Nadan još na čelu HGK?'

Ministar Maras kasnije je bio i upitan o rasporedu sjedenja na forumu. 'Kakve sad veze ima što sam sjedio kraj njega? Ja nisam organizator ovog skupa, sjeo sam tamo gdje su mi rekli. Nije to bilo od dragosti', kaže Maras i dodaje kako ostaje pri svemu što je do sada izjavio vezanu uz Vidoševića.

Podsjetimo, nakon izbijanja afere Remorker u HGK i HAC-u, ministar Maras u nekoliko se navrata okomio na Vidoševića pozivajući ga na ostavku. Maras je tada rekao kako smatra da je prestrašno što se dogodilo u instituciji na čijem je čelu Nadan Vidošević te kaže da kad bi se nešto slično njemu dogodilo, razmislio bi dobro o tome bi li ostao na svojoj poziciji. Nakon poraza na unutarstranačkim izborima Maras se također sjetio Vidoševića. 'Sutra me čekaju novi izazovi... Jel Nadan još uvijek na čelu HGK?', napisao je tada na svom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene