Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet samostanu

FOTO General Gotovina se družio s Hvaranima: 'Jako je srdačan i krasan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
General Ante Gotovina nalazi se na Hvaru u Franjevačkom samostanu gdje je došao prijatelju fra Jakovu Gregovu. Na misi za domovinu koja je održana jučer mnogi su se Hvarani s njim fotografirali.

Nakon jučerašnje mise za domovinu kojoj je prisustvovao general Gotovina, organizirana je zakuska tijekom koje se družio s Hvaranima. 'Bilo je jako puno ljudi. Svi su se željeli s njim pozdraviti i rukovati', rekla je gospođa Maja Čičić s Hvara.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina - 4 POSJET SISKU Ante Gotovina snimljen u javnosti nakon dugo vremena: Pogledajte tko mu je pravio društvo Općina Jelsa Vratili zgradu u posjed Napeto na Hvaru: Načelnik sa zaštitarima "zauzeo" sporni kat zgrade, mještani vikali: "Jelsa je naša!"

Jutros je Gotovina sudjelovao na procesiji, a ondje je bio i Hvaranin Prošper Zaninović koji je s nama podijelio svoje dojmove. 'To je kod mene izazvalo ponos', rekao je Zaninović koji se i fotografirao s Gotovinom.

>> FOTO Gotovina na ručku s dva ministra

'Jako je srdačan i krasan. Dugo smo ga čekali i napokon dočekali. Mom je suprugu potpisao sliku s posvetom', ispričala je Čičić za Dnevnik.hr.

Fotografije građana Hvara s Gotovinom možete pogledati u priloženoj galeriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene