Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao pod policijskom pratnjom

FOTO: Gaddafijev sin u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubrovačku je luku Gruž uplovila jahta Blue Bay, na kojoj je bio Saif al Islam Gaddafi, sin i nasljednik Libijskog predsjednika Moamera Gaddafija.

Sina slavnog državnika dočekala je policijska pratnja koja ga je odvezla na dubrovački aerodrom odakle je Saif nastavio svoje putovanje u nepoznatome pravcu. Organizatori su, da bi zavarali fotoreportere prvo utovarili stvari i otišli, da bi se nakon deset minuta po Saifa al Islama Gaddafia vraćen automobil s policijskom pratnjom.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Slika nije dostupna Cruiseri uskoro stižu, a radovi u gruškoj luci produženi za godinu i pol dana

Iako se o njemu govori kao mogućem nasljedniku svoga oca, 37-godišnji Saif koji živi u Tripoliju, to niječe, govoreći da je budućnost Libije demokracija. Iako je član nekoliko državnih agencija, nedavno je izjavio kako se više neće baviti državnim poslovima. Mediji pišu da je u ljubavnoj vezi s izraelskom glumicom Orly Weinerman.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene