Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budno oko fotoreportera

FOTO: Čačić snimljen za volanom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić, pravomoćno osuđen na 22 mjeseca zatvora zbog izazivanja prometne nesreće, snimljen je za volanom.

U Varaždinu je jučer oko 9:20 sati, prilikom odlaska iz teretane Čačića snimio fotoreporter Pixsella Marko Jurinec. Podsjetimo, bivši potpredsjednik Vlade u siječnju 2010. izazvao je prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

>> Čačić želi blažu kaznu zbog čina brigadira i odlikovanja

Kaznu može izdržavati u Hrvatskoj, a u žalbi Vrhovnom sudu tražio je da mu se ublaži pozivajući se na počasni čin brigadira hrvatske vojske i na odlikovanje Redom kneza Domagoja koje mu je dodijelo bivši predsjednik Mesić.

Kada donese odluku sud je šalje hrvatskom Ministarstvu pravosuđa. Hrvatsko ministarstvo šalje je mađarskom koje ju mora potvrditi.

Prema posljednjim informacijama Mađarska je služenje kazne u Hrvatskoj uvjetovala. Čačić ne bio smio biti pomilovan, ne bi se smio primijeniti oprost, a zatvorsku bi kaznu, najmanje 11 mjeseci, trebao potpuno odslužiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene