Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nevjerojatne' akcije

FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca - drugi dio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznenađenjima s popustima u trgovačkim lancima nema kraja.

Nakon što smo jučer od čitatelja na moj.report@novatv.hr dobili fotografiju, najblaže rečeno, smiješnog popusta od jedne lipe u jednom trgovačkom lancu, u našu redakciju stiglo je još mnogo takvih primjera.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive Pacijenti u čekaoni Osigurajte se Nova odluka HZZO-a: Poskupile zdravstvene usluge za dio pacijenata

>> FOTO: Nevjerojatna bahatost trgovačkog lanca

Čitatelji Dnevnik.hr-a pronašli su još jednu 'nevjerojatnu' akciju u kojoj je cijena spuštena za jednu lipu. Konkretno, cijena mlijeka je, umjesto 5.99 kuna 'pala' na 5.98 kuna. Inspirirani takvim sniženjima poslali ste nam fotografije sniženja alkoholnih pića čija je cijena 'pala' za 9 i 10 lipa; sa 139.99 cijena je snižena na 139,89 kuna, sa 89,99 na 89,89 te sa 76,98 na 76,89 kuna.

Možda najzanimljivija akcija dogodila se s jednim usisavačem koji je zapravo poskupio! Naime, prekrižena cijena iznosi 269,99 kuna, dok je cijena na akciji veća za 30 kuna - 299,99 kuna.

Šaljite nam i dalje svoje fotografije na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene