Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki skup volontera

Finale kampanje 'Hrvatska volontira' na Zrinjevcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja Hrvatska mreža volonterskih centara za danas organizira različita događanja istovremeno u četiri različite regije u Hrvatskoj, 21. rujna 2011. pod nazivom 'Hrvatska volontira'.

U kojim sve volonterskim akcijama možete sudjelovati možete pročitati OVDJE.

Pročitajte i ovo Sestre humanitarke - 3 Lijepa Božićna priča Medicinske sestre volontiraju u pučkoj kuhinji: "Želimo im dati poruku da smo uvijek tu" Volonteri Planinskog društva Velebit Hvalevrijedna akcija Na neobičan način odlučili iznenaditi mališane: Poklonima razveselili djecu koja blagdane provode u bolnicama

Ukoliko se ne možete uključiti u akcije, možete doći na 'Volonterijadu i proslavu Međunarodnog dana mira' u Park Zrinjevac danas u 18 sati gdje će se organizirati druženje uz prigodan program i koncert. Na Zrinjevcu će se okupiti svi volonteri i suradnici koji su sudjelovali u kampanji te će se predstaviti volonterske akcije kroz priče, fotografije i snimke, pogledati film 'Što ti možeš učiniti za Mir' i uživati uz bendove: Afion, Drvored i Kenkedenke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene