Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fimi media

Odbačen Houdek kao svjedok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se suđenje za Fimi mediu.

Danas je na Županijskom sudu u Zagrebu u postupku Fimi media predloženo deset novih svjedoka, među kojima je i pjevač Jacques Houdek. Hoduek i ostali svjedoci koje je predlagala obrana odbijeni su kao odugovlačeći i nepotrebni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu Terešak: Krali su pojedinci, a ne 22 tisuće članova HDZ-a Slika nije dostupna Suđenje ocu i mužu Mirjana, Petra i Bruna svjedočit će o podrijetlu imovine obitelji Sanader

Sutkinja Ivana Čalić od dokaznih prijedloga prihvatila je samo Uskokovu dokumentaciju, tj. Sanaderove molbe za dodjelu stana.

Tužiteljstvo je, naime, kao dokaz priložilo dvije molbe koje je Sanader uputio gradskoj komisiji za dodjelu stanova u Splitu. U njima je 1984. i 1991. godine pisao da je lošeg imovinskog stanja i da mu zbog toga treba dodijeliti stan.

Prihvaćeno je i čitanje fonograma iskaza Vladimira Fabera pred saborskim povjerenstvom koje je istraživalo slučaj 'Kamioni' te medicinska dokumentacija Branke Pavošević.

HDZ zbog narušenog ugleda traži 50 milijuna kuna od Sanadera, Mačeka i Barišića

Optuženi HDZ, koji se tereti za izvlačenje 30 milijuna kuna u svoju korist, traži imovinsku naknadu od 50 milijuna kuna jer se, tvrde, stranka smatra žrtvom i oštećenikom. O tom zahtjevu HDZ-a sutkinja Čalić se nije očitovala. To će učiniti u presudi jer smatra da se o njemu ne može sada odlučivati na ishod presude.

Novac HDZ potražuju s računa Ive Sanadera, Mladena Barišića, Ratka Mačeka i Branke Pavošević. Sanader na sve uzvraća optužbama da je suđenje postalo cirkus.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene