Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isti baloner, naočale, izrazi lica...

Ivo, Nevenka, Mladen, Branka i Ratko - Kako su izgledali prvog i zadnjeg dana suđenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader, Nevenka Jurak, Mladen Barišić, Branka Pavošević i Ratko Maček dočekali su kraj suđenja u slučaju Fimi media. Donesena je nepravomoćna presuda za suđenje koje je trajalo skoro dvije godine.

Koliko su se promijenili akteri koji su 'grijali' optuženičku klupu u aferi Fimi media tijekom dvogodišnjeg procesa, pokazuju fotografije koje donosimo u priloženoj galeriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fimi media 'Politika nije akvarij sa zlatnim ribicama, ako se ne držite hijerarhije pojedu vas pirane' Slika nije dostupna Odbijen i HDZ Sud odbio ponovno procjenjivati vrijednost Sanaderovih umjetnina

Krivi su! Javne tvrtke tretirali su kao bankomat!

Bivši premijer Ivo Sanader gotovo pa da se uopće nije promijenio u te dvije godine. Možda je dobio koji kilogram više, popunio se u licu, no vrijeme kao da nije utjecalo na njega u ovom proteklom razdoblju.

Nevenka Jurak, vlasnica agencije Fimi media, danas je djelovala ozbiljnije nego 16. travnja 2012. godine kad je počelo suđenje. Na njezinom licu mogu se vidjeti i naočale potpuno iste kao i prvog dana suđenja.

Bivši šef carine i HDZ-ov rizničar Mladen Barišić potpuno je isto izgledao. Pojavio se čak i u istom baloneru kao prije dvije godine.

Sanaderov bivši glasnogovornik Ratko Maček danas je imao sunčane naočale na očima i nije izgledao zabrinuto, kao ni na početku suđenja.

Bivša HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević voli šalove pa je tako i danas odabrala jednog iz svoje kolekcije. Bila je u plavom kostimu, za razliku od crnog kojeg je nosila prošle godine.

U priloženoj galeriji fotografija pogledajte kako su izgledali prije dvije godine i danas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene