Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budućnost Europe i MladiHR

Facebook Live razgovor s voditeljem Predstavništva EK u Hrvatskoj Brankom Baričevićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projekt VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu.

#MladiHR, Budućnost Europe i 5 mogućih scenarija i zapošljavanje četvrti je u nizu Facebook Live razgovora u sklopu digitalnog projekta za mlade #VideoEuropa kojega tijekom 2017. godine zajednički provode Predstavništvo Europske komisije i Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Dron za zaprašivanje komaraca Centar za kontrolu Protiv njih se bore i dronovima, ali konačni udarac komarcima će zadati - komarac Ilustracija Nova ideja Dijelimo Šengen, euro, Erasmus i zajedničko tržište: Europska komisija želi uvesti i europsku diplomu

U ovom četvrtom Facebook Liveu koji će se održati u ponedjeljak, 10. srpnja 2017., u 17:00 sati, sudjelovat će voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević.

Razgovor će se snimati uživo u dvorištu Studentskog centra u Zagrebu, moderirat će ga Ivana Petrović, urednica vanjsko političke rubrike Dnevnika Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta, a u realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook stranicama Predstavništva Europske komisije (@europska.komisija.zagreb), Ureda za informiranje Europskoga parlamenta (@europarl.hr).

U ovom izdanju javljanja uživo obradit će se teme Budućnost Europe i pet scenarija, Europske snage solidarnosti i zapošljavanje mladih.

U Bijeloj knjizi koju je Europska komisija predstavila 1. ožujka navedeni su mogući smjerovi budućnosti Europe i razvoj Unije do 2025. Europske snage solidarnosti inicijativa su Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.

Pozivamo sve zainteresirane, a osobito mlade, na izravno uključenje u raspravu i postavljanje pitanja tijekom Facebook Livea koristeći hashtagove #VideoEuropa, #MladiHR i #CroatianYouth.

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska uključenost te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima će biti govora tijekom 2017.

Partneri projekta su Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr i Radio student.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene