Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto u nedjelju danas

Evo zašto su se Zoran i Zdravko Mamić odlučili ranije vratiti u Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko i Zoran Mamić trebali su se u Hrvatsku vratiti sutra, ali u zemlju se se vratili danas. Na granici su uhićeni.

O svemu se oglasio Dinamo, koji je na svojim internetskim stranicama objavio razlog zbog kojeg su se braća Mamić odlučila vratiti u Hrvatsku dan ranije nego je planirano s obzirom na njihove službene planove.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Slika nije dostupna POTVRDIO ZA DNEVNIK NOVE TV Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: "Iskoristio sam priliku da vidim brata, ni u jednom trenutku nije bila opcija da se ne vratim"

Na granici uhićena braća Mamić

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Nakon što su izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih odvjetnika doznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira momčadi i kluba, odlučili su se neodložno na povratak u RH kako bi odmah, surađujući s vršiteljima istrage, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti.

Zaustavljeni su na granici i privedeni od strane hrvatske policije, a s njima su njihovi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.

Želimo naglasiti kako cijela momčad, stručni stožer, nogometna škola i svi zaposlenici čvrsto stoje iza naših kolega i potpuno smo uvjereni kako će dokazati svoju nevinost.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene