Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinari u Hercegovini

VIDEO Bandićeva majka u suzama: Bezobrazni jedni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hercegovina je u nevjerici dočekala vijest o uhićenju Milana Bandića.

Vijest o uhićenju dočekana je s nevjericom u Hercegovini. Bandićeva majka i sestra primale su novinare u kuću i otvoreno razgovarale o uhićenju. Uvjerene su kažu u njegovu nevinost. Susjedi pak tvrde da je riječ o političkoj namještaljki.

'Što su mi se dovezali moga djeteta. Moj je Milan žrtva rada, žrtva svega i redan bio uvijek', rekla nam je Bandićeva majka Blagica Bandić.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Vijest o sinovu uhićenju Blagica je dočekala u nevjerici.

'Najviše je radio i uvijek radio za Zagreb, za narod, pomagao i što oni sad rade, bezobrazni, bezobrazni jedni', rekla je.

Milanova sestra je kaže tužna, ali i ponosna.

AKCIJA U GRADSKOM POGLAVARSTVU: 'Ne znam kakav su novi dokument mogli naći, a nije isključeno da je netko pričao protiv Bandića'

'Vjerujemo da će pobijedit pravda i nitko više i dragi Bog', rekla nam je Tonka Macan. Dodala je da se još nisu čuli s Bandićevom obitelji u Zagrebu, ali da je žalosno sve što se događa. 'Sve se događa jer je Hrvat i pošten i pravi čovjek', kaže.

Tako misle i susjedi i prijatelji u rodnoj Poganoj Vlaki. Oni cijeloga dana dolaze u Bandićevu obiteljsku kuću. 'Ja mislim da je to politika sve. Malo iz višega vrha da oni to rade za neke interese', smatra Vladimir Tomić iz Pogane Vlake.

U rodno selo kažu Bandić često dolazi. Milan Bandić glavna je tema i u susjednim Grudama.

VIDEO - U USKOK stižu uhićenici! Milan Bandić priveden na ispitivanje

'Svi političari, cijeli Hrvatski sabor se trebaju ugledati u njega, a ne tako ljude stavljat u ćeliju', kaže Anita Ćorluka iz Gruda.

'Uz pomoć Boga nadamo se pravdi i da će pobijedit i da će izaći s tri srca, a onda neka budu kažnjeni, oni koji su krivi', poručila je sestra Milana Bandića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene