Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svega nekoliko mjeseci

Evo na koji način brzo i lako možete savladati strani jezik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz udobnosti vlastitog doma, može se čak i školovati! Primjerice, učiti strane jezike putem interneta. Vi u dnevnoj sobi, vaš učitelj na drugom kraju svijeta i strani jezik za nekoliko mjeseci može biti svladan.

Slušalice, računalo, a umjesto udžbenika – monitor i nastava može početi. Naš sugovornik Goran Jukopila njemački jezik je počeo učiti putem Interneta. On u toplini svoga doma, a s druge strane - profesor. Njemački će biti peti strani jezik koji je svladao. No, prvi koji će naučiti putem interneta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od učenja do zabave Doznajte što je eTwinning! Slika nije dostupna Brzo uče Djeci odlično ide učenje stranih jezika još u vrtiću

'Nisam primijetio nikakav nedostatak i mislim da je to možda čak i budućnost učenja stranih jezika uz ovaj, trenutno, ubrzan način života', kazao je Goran.

>>
Doznajte što je eTwinning!

Cijene tečajeva su između 350 i 2.000 kuna. Održavaju se dva puta na tjedan po jedan školski sat. 'Ne možete baš svugdje u Hrvatskoj u svakom trenutku naći grupu za španjolski, za talijanski ili za francuski. Morate čekati da se to skupi. Na Internetu, s obzirom da je doseg cijela zemlja, puno je lakše skupiti te grupe', objašnjava Tomislav Bišćan, tehnički direktor škole stranih jezika.

Online učenje ne zahtjeva posebnu informatičku pismenost. Sve što vam je potrebno su računalo s pristupom Internetu i web kamera. Nakon prijave u sustav, s predavačem komunicirate kao da ste u istoj prostoriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene