Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša, snijeg...

Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilnije oborine očekuju se od srijede, a pogoršanje će potrajati sve do subote.

Od srijede se očekuju ponovno obilnije oborine, posebno u četvrtak. Na Jadranu kiša, u gorju snijeg, u nizinskom dijelu uglavnom snijeg, ali može biti i nešto kiše. Temperature će se kretati oko nule. Zapuhat će i jak sjeverni vjetar, a pogoršanje će se protegnuti sve do subote.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

VIDEO Na Braču pao snijeg!

'Svakako valja biti spreman na zimske uvjete, na Jadranu će isto tako biti poteškoća u prometu, što zbog olujnog juga što zbog olujne bure', smatra meteorolog Darijo Brzoja.

Utorak u početku sunčan...

Vrijeme u utorak u početku će biti sunčano, u unutrašnjosti uz moguću mjestimično maglu, javlja DHMZ. Tijekom dana očekuje se porast naoblake s jugozapada, a već prijepodne ja Jadranu je moguće malo kiše, te u krajevima uz Jadran uglavnom snijega.

U drugom dijelu dana oborine će jačati.

Vraćaju se zima i snijeg

U unutrašnjosti će puhati uglavnom slab jugoistočni vjetar, a na Jadranu će zapuhati umjereno, do kraja dana i jako jugo.

Jutarnja temperatura kretat će se od -7 do -2 stpupnja Celzijeva, a ponedgej u gorju može biti i osjetno niža. Na Jadranu će biti između -1 i 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura biti će od 2 do 7 stupnjeva, a na Jadranu od 7 do 12 stupnjeva Celzijevih

Obilnije oborine osobito u četvrtak

Od sredine tjedna do vikenda u unutrašnjosti vrijeme će biti oblačno, povremeno s oborinama, mjestimice i obilnijima, osobito u četvrtak. Za sad je vjerojatnije da će to na zapadu biti snijeg, a u Slavoniji kiša. No nije isključena mogućnost ni da se ovo predviđanje još dijelom i promijeni i skrene malo više prema snijegu ili prema kiši. No, svakako, valja biti spreman za zimske uvjete.

Na Jadranu će idućih dana biti kiše, mjestimice uz grmljavinu i obilnije, posebno u četvrtak. Puhat će jako i olujno jugo i jugozapadnjak, a zatim će na sjevernom dijelu okrenuti na buru gdje će od četvrtka osjetno i zahladnjeti. Možete očekivati

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene