Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vikend tako očekujemo i 10-ak stupnjeva.

Srijeda će bit djelomice sunčana s promjenljivom naoblakom. Ujutro i dio prijepodneva u unutrašnjosti ponegdje će biti magle, a povremeno više oblaka tijekom dana bit će na sjevernom Jadranu, ponajprije u Istri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro i dio prijepodneva mjestimice umjerena i jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između -2 i 4, na Jadranu od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva, navodi Državni hidrometeorološki zavod u vremenskoj prognozi za Hrvatsku za srijedu, 7. siječnja.

Ispratili smo godinu vremenskih ekstrema! Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Idućih dana očekuje nas djelomice sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. U četvrtak će još mjestimice biti magle ili slabog mraza. Uz više oblaka poslijepodne bi moglo pasti i malo kiše, uglavnom u gorju, a u petak i subotu zatim može je biti i drugdje na kontinentu. Zapuhat će jugozapadnjak s kojim će postupno i zatopljeti. Za vikend tako očekujemo i 10-ak stupnjeva.

Na Jadranu idućih dana, odnosno od sredine tjedna sve promjenjivije, bit će povećane naoblake, a prema vikendu i kiše. Najviše u petak. Puhat će umjereno i jako jugo i jugozapadnjak s kojim će i na moru u drugoj polovici tjedna zatopljeti.

Dakle, vrijeme će prema vikendu biti toplije, ali i sve oblačnije, a ponegdje će i kišiti. (Hina/Ma.B./D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene