Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna stimulacija

Evo kako zaraditi 15.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo kulture objavilo je deset najboljih romana iz 2011. godine čiji će autori dobiti po 15.000 kuna neto. Riječ je o novoustanovljenoj stimulaciji za književne autore.

Ivica Đikić, Goran Ferčec, Zoran Ferić, Franjo Janeš, Robert Međurečan, Josip Mlakić, Luko Paljetak, Sibila Petlevski, Zoran Pilić i Tea Tulić dobiti će po 15.000 kuna jer su po procjeni povjerenstva Ministarstva kulture napisali najbolje romane u 2011. godini.

Pročitajte i ovo Screenshot malverzacije nakon potresa Ministrica Obuljen Koržinek nakon upada policije: "Ako je netko kriznu situaciju zlouporabio za stjecanje koristi, onda će odgovarati" Ministarstvo kulture AFERA NA GEODETSKOM FAKULTETU Policija upala u Ministarstvo kulture, procurilo jedno ime: "Danas su provedene samo hitne dokazne radnje"

Riječ je o novoustanovljenoj stimulaciji za romaneskno stvaralaštvo koju je ustanovilo Ministarstvo kulture na čelu s Andreom Zlatar Violić. Imena dobitnika objavljena su u Čakovcu na otvorenju Mjeseca hrvatske knjige. Na javni poziv za stimulacije pristiglo je 47 prijava, a povjerenstvo, u kojem su bili Ljiljana Avirović, Slaven Jurić i Katarina Luketić objavilo je da se nije rukovodilo podacima o medijskoj prisutnosti autora ni brojem prodanih primjeraka romana, kao ni eventualnoj nagrađivanosti romana. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene