Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nove sadržaje nudi i krajnji jug

Evo kako izgleda prvi avanturistički park u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sam spomen Dubrovnika većina odmah pomisli na zidine, hotele i plaže - ali sad je tome dodana i avantura. U Konavlima se večeras otvara prvi avanturistički park, koji osim igre i zabave, nudi i pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Dubrovačka ponuda šira je za prvi avanturistički park. Helena Schlachter i njezin suprug park su pokrenuli, kako bi pomogli dvojici sinova s autizmom. Odlučili su pozvati sve obitelji djece s poteškoćama u razvoju i to potpuno besplatno. 'Ne samo u našoj županiji, nego i cijeloj Hrvatskoj želimo ovdje omogućiti rad s djecom s poteškoćama u razvoju besplatno', rekla je Helena.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Avanturistički trend u Baranji: Potraga za blagom!

Osim samog parka, obiteljima će na pomoći biti i cijela ekipa stručnjaka, a park će raditi čitave godine. 'Nastalo je pet parkova u jednom. Poligon za visinsko penjanje, zip line koji se proteže. Imamo tri hektara koja su postavljena. Nadam se da ćemo svake godine ulagati dalje', rekla je Helena Schlachter, vlasnica avanturističkog parka.

Osim penjanja, tu je i paintball, igre rata pod budnim okom instruktora. Igra se obično pet minuta, jedna partija. Relativno se umori, jer se obično stoji u čučnju cijelo vrijeme. Igre moderne ili starije borbe prilagođene su potpunim početnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene