Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa mu ne fali

Ovako Branimir Glavaš izgleda nakon godine i pol dana zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš već je godinu i pol dana proveo po zatvorima u BiH, gdje služi kaznu za ratne zločine u Osijeku tijekom Domovinskog rata. Izgleda i osjeća se dobro, a pojavile su se i njegove fotografije iz zatvora.

Zatvorske dane krati gledanjem televizije, i to uglavnom informativnog programa. U zatvoru su mu omogućili kablovsku televiziju pa tako može hvatati sve hrvatske kanale, a pored toga pretplatio se i na nekoliko dnevnih novina, piše portal Lupiga.com.

Pročitajte i ovo Selmo Cikotić Imali istaknute pozicije Tužiteljstvo BiH nakon 30 godina optužilo trojicu za ratne zločine nad Hrvatima Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva"

>> Ivan Drmić nagodio se s USKOK-om

Redovito Glavaša u zatvoru posjećuju i stranačke kolege iz HDSSB-a. Portal Lupiga piše i kako Glavaš samo na telefonske aktivnosti u zatvoru potroši oko 5.000 kuna. Na uvijete u zatvoru se ne žali i tvrdi kako su svi prema njemu korektni.

Glavaš navodno razmišlja i o mirenju između HDSSB-a i HDZ-a, ali samo u slučaju da Kosor i Šeks izgube na unutarstranačkim izborima. Kad ne gleda televiziju u zatvoru, Glavaš piše i memoare, a dosad je već napisao preko 1.500 stranica teksta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene