Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u Bijeloj kući

Doznajte čemu će se posvetiti Melania Trump kao prva dama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stranicama Bijele kuće objavljene su biografije i zaduženja američkog predsjednika Donalda Trumpa i njemu bliskih suradnika. Među biografijama je i ona Trumpove supruge, prve dame Melanie Trump.

Melania je, piše, rođena 1970. godine u Sloveniji kao Melania Knavs. Upisala je fakultet koji je pauzirala zbog karijere modela u Milanu i Parizu, a onda se 1996. preselila u New York.

Pročitajte i ovo Melania Trump (Foto: AFP) Nema je 25 dana Pa gdje je Melania Trump? Glasine i pošalice o tome gdje je američka prva dama sve su luđe Melania Trump (Foto: AFP) Oglasila se na Twitteru Gdje je nestala Melania Trump? Ni novim tvitom nije utišala teorije zavjere

Navodi se kako je za vrijeme manekenske karijere surađivala s brojnim priznatim fotografima i krasila naslovnice poznatih čaospisa.

U biografiji američke prve dame navodi se i kako njezinu strast prema umjetnosti, arhitekturi, dizajnu, modi i ljepoti može nadmašiti samo njezina predanost u pomaganju drugima.

Navedeno je i kako prva dama duboko brine za probleme koji se tiču žena i djece, a za vrijeme boravka u Bijeloj kući usmjerit će se na problem cyber bullyinga (nasilja na internetu) među mladima.

Melania se za Trumpa udala 2005. godine, a godinu kasnije dobili su sina Barrona Williama Trumpa.

U travnju 2010. Melania je pokrenula vlastitu kolekciju nakita. Ona je tek druga prva dama rođena izvan SAD-a. Prva je bila Louisa Adams, supruga Johna Quincyja Adamsa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene