Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Slučajna uzbuna

Viličar udario u dojavljivač požara u IKEI, kupci i zaposlenici odmah evakuirani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu poslijepodne, oko 16:30 sati, u robnoj kući Ikea u Rugvici dogodila se nesvakidašnje situacija. Naime, kupci su zamoljeni da napuste zgradu.

Iako je isprva bilo pomalo zbunjujuće, nakon što su morali napustiti zgradu Ikee, kupci su se nakon 15-ak minuta u nju mogli vratiti. Kako im je rečeno, bila je riječ o manjem tehničkom problemu.

"Izašli smo van i tamo smo proveli 15-ak minuta. Nakon toga smo opet mogli ući", rekao nam je čitatelj.

Iz PU zagrebačke su nam rekli kako su ovu situaciju građani prijavili policiji. Utvrđeno je kako je greškom aktiviran alarm te da nije bilo nikakvog ugrožavanja ljudi i imovine. To su nam potvrdili i iz same robne kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore Otkrivena velika mina u lošinjskom akvatoriju: Opsežna akcija u tijeku - 2 uklanjanje opasnosti FOTO Pogledajte kako izgleda velika mina kod hrvatskog otoka: Evakuirali stanovnike, akcija u tijeku

"Danas u 16:30 sati, krećući se skladišnim dijelom robne kuće IKEA, viličar je udario u dojavljivač požara što je automatski znak za evakuaciju. Nakon utvrđenog razloga za paljenje alarma, posjetitelji i zaposlenici su oko 17 sati vraćeni u robnu kuću", priopćili su poslijepodne iz robne kuće IKEA Zagreb.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene