Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vesele se suradnji

Europski socijaldemokrati čestitali SDP-u na 'snažnom rezultatu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef kluba zastupnika socijalista i demokrata u Europskom parlamentu Hannes Swoboda čestitao je u ponedjeljak SDP-u na solidnom rezultatu na izborima za Europski parlament koji su u nedjelju održani u Hrvatskoj.

'Pozdravljam snažan rezultat SDP-a i veselim se što ću tijesno surađivati s novim kolegama od 1. srpnja. Zajedno ćemo raditi za snažniju Europu za ljude, za socijalnu pravdu i poštenje za sve građane', ističe Swoboda u svojoj čestitci.

Pročitajte i ovo Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina" Julija Navaljnaja u Europskom parlamentu - 1 Dočekali je ovacijama Udovica Navaljnog zastupnicima EU parlamenta: "Želite poraziti Putina? Onda prestanite biti dosadni"

Swoboda je izrazio žaljenje zbog slabog odaziva na izbore, na koje je izišlo samo 20,84 posto birača.

>> Milanović: Ne preostaje mi ništa drugo nego da čestitam onima koji su dobili više glasova

'Slab odaziv je za žaljenje, ali nadam se da će predstojeće pristupanje Hrvatske Europskoj uniji i rad novoizabranih predstavnika zemlje povećati sudjelovanje na izborima sljedeće godine, kada će svih 28 članica birati novi Europski parlament', dodaje Swoboda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene