Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EU projekti

Održan Fight Club: Realnost vs. iluzija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko vidi u EU fondovima spas, a tko ni za EU nije dao glas moglo se otkriti u novom izdanju Fight Cluba gdje su naši fighteri ukrstili svoje argumente. Ulaz na događanje bio je besplatan, a sudionike uzbudljive debate dočekale su i nagrade!

Govorilo se o stvarnom stanju i zabludama koje susrećemo vezano uz EU projekte i mogućnosti dobivanja sredstava. Otvorena su najznačajnija pitanja na tu temu s ciljem educiranja javnosti uz zabavan karakter događanja i mogućnost interakcije publike u samoj diskusiji.

Pročitajte i ovo Vukovar Godinama dobro rade Vukovar među najboljima po povlačenju novca iz EU fondova: "Ovo je novi poticaj za usvajanje nekih budućih projekata" Marine Le Pen Marine Le Pen Lidericu francuske desnice čeka suđenje

U tu svrhu okupljeni su relevantni predstavnici za PRO i KONTRA stranu koji su doprinijeli kvalitetnoj i uzbudljivoj raspravi:

Fighteri na pro strani

Mislav Balković, Visoko učilište Algebra

Ivana Didak, Agencija za mobilnost i programe EU

Frane Šesnić, Razvojna agencija grada Zagreb
 

Fighteri na kontra strani

Marjan Bošnjak, Jedino Hrvatska

Ante Lauc, Akcija za bolju Hrvatsku

Ivan Pernar, Savez za promjene

Za 'fair play borbu' brinuo je naš iskusni moderator Daniel Bilić, a publika je putem megafona postavljala pitanja i aktivno sudjelovala u raspravi simboličnim bacanjem Fight Club antistress loptica.

Dobre i loše strane EU fondova, specifična znanja potrebna za kvalitetnu izradu i provedbu projekta, količina vremena koju oduzima priprema dokumentacije samo su neke od tema obrađenih na Fight Club-u.

Više o Fight Club-u:

Inovativan oblik panel diskusije koju je pokrenula udruga CROWD još 2007. raspravljao je o aktualnim pitanjima iz raznih područja življenja.‘Borba’ se manifestira kroz sukob ideje koje zastupaju fighteri podijeljeni u tabore žestoko braneći svoju stranu. Uz eminentne goste koji su ‘u ringu’ iznosili svoje stavove publika na eventu imala vrlo važnu i aktivnu ulogu kroz glasno komentiranje, bacanje loptica... Osim edukativne funkcije, kao sasvim novi format, Fight Club ima svrhu i zabaviti sudionike, te nakon Fighta sve okupiti uz networking i druženje. Čitav događaj pratiom je live stream na Dnevnik.hr, a više informacija o ovim i bivšim Fight club-ovima možete pronaći na www.fightclub.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene