Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuo busom na putnika

Eskalirao incident u ZET-ovom busu: Vozač prozvao ženu s djetetom što nema za kartu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak u autobusu ZET-a, vozač je bez zadrške verbalno napao putnicu s djetetom jer nije kupila kartu, a potom su se u incident uključili i drugi putnici.

Incident između putnice i vozača dogodio se na relaciji Velika Gorica – Glavni kolodvor na liniji 268, na stanici Sv. Klara, u poslijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerili linije Opet gužve! Zastoj tramvaja na vrlo prometnom raskrižju u Zagrebu ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače

Vozač busa napao je ženu s djetetom u kolicima jer nije imala novca za kartu. Vozač je potom izašao iz svog prostora i rekao kako neće krenuti dok ona ne kupi kartu.

Bez zadrške, vozač je počeo s nizom uvreda na njezin račun, između ostalog rekavši i “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!”, nakon čega su se putnici ponudili kupiti joj kartu prenosi Zagreb.info.

Uvrede vozača su se nastavile, a nakon što ga je putnik P. M. upitao kako bi mu bilo da netko tako postupa prema njegovoj kćeri, on mu je odgovorio da on kao vozač to može raditi.

Nakon toga ga je putnik pokušao fotografirati, a vozač ga je upitao s kojim pravom to radi i dodao kako mu je sve to “džabe” jer time neće ništa postići.

Putnik P.M. izašao je iz autobusa kako bi fotografirao registracijske oznake autobusa, a vozač je krenuo autobusom na njega i odgurivao ga.

Vozač je na Facebooku putniku poručio da se nađe s njim i uživo mu kaže u čemu je problem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene