Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bogata klijentela

BOGATAŠI NA BRODU RAZVRATA Erotski kruzer pristaje u Split, Zadar i Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luksuzni kruzer koji svojim putnicima pruža nezaboravno seksualno iskustvo idućeg će ljeta - zaploviti Jadranom. Gotovo 700 putnika ovaj "brod užitaka" dovest će u Split, Zadar i Dubrovnik.

Osmodnevno krstarenje goste željne fizičkih užitaka vodi od Venecije preko Bologne pa do Splita, Zadra i Dubrovnika. U svakom će provesti po jedan dan. Mišljenja građana su podijeljena - dok jedni smatraju kako nije primjereno, drugi shvaćaju da je sve što donosi novac dobrodošlo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jednom muškarcu pozlilo Uhićen svećenik koji je organizirao gej orgije! Procurili detalji, netko pokušao zapaliti crkvu: "Digao sam mu glavu, a njemu je krenula pjena na usta" Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

Riječ je o bogatoj klijenteli, jer ovo razvratno putovanje stajat će od 3000 pa sve do 11.000 dolara po osobi.

'Svaki dolazak kruzera i svako ticanje kruzera je za Zadar jedan veliki dobitak i iz iskustva mi u Zadru znamo da su upravo ti kruzerski gosti najveseliji kruzerski gosti i vrlo dobri potrošači', kaže direktor zadarske Turističke zajednice Ante Galić.

Za razliku od zadarskog, direktori ostalih turističkih zajednica nisu htjeli pred našu kameru. Ni Splitska, ni Dubrovačka pa ni Hrvatska turistička zajednica nisu htjele komentirati kakav će utjecaj na turizam imati ovo kruzersko putovanje simbolično nazvano - Žudnja.

'Mislim da ne bi trebalo izazvat nikakve negativne konotacije. To je uobičajena stvar i varijanta i aranžmani u svijetu pa tako i na Mediteranu i u Hrvatskoj, tako da ne treba zazirati od bilo kakvih stvari', dodaje Galić.

Grupacija koja stoji iza ovog erotskog krstarenja u Meksiku već 30 godina posjeduje odmarališta za odrasle. Ističu da će svoje iskustvo sada prenijeti na more i uz pomoć ljepota Jadrana putnicima - promijeniti život.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene