Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava uz dopuštenje autora

EPH i Styria regulirali međusobnu razmjenu sadržaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije najveće novinske izdavačke kuće, Styria i EPH, regulirali su međusobnu razmjenu sadržaja.

U Hrvatskom novinarskom domu potpisali su sporazum o međusobnom preuzimanju sadržaja, ali na način da uvijek bude jasno tko je i kada vijest objavio i samo uz dopuštenje autora.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin sporazum o odanosti Putinovo ministarstvo pripremilo poseban zakon za strance: Ovo nikako ne smiju napraviti Slika nije dostupna Teški pregovori s Washingtonom Omogućena razmjena bankovnih podataka EU-a s SAD-om

Čelnici Styrie i EPH upozorili su da više neće tolerirati, kako kažu, krađu njihovih autorskih tekstova. Pozvali su i druge medije da se priključe uređivanju intelektualnog tržišta u Hrvatskoj.

'Ovaj sporazum zapravo nije smišljen samo kao sporazum Styrie i EPH nego kao početak regualcije prikupljanja i objave sadržaja u hrvatskom medijskom prostoru', rekao je Tomislav Wruss, direktor EPH Medija.

'Mislimo da ćemo u roku od godinu dana kroz ovu inicijativu doći do toga da je hrvatsko medijsko tržište napokon, u svakom smislu uređeno', izjavio je Boris Trupčević, izdavački direktor Styrie u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene