Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na misi ustala iz kolica

U suzama primila vijest o smrti fra Zvjezdana: 'Vratio mi je život, spasio me!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fra Zvjezdan Linić ovog je ljeta predvodio misu na kojoj je Elizabeta, koja boluje od teškog oblika multiple skleroze, ustala iz invalidskih kolica i prohodala. Ispričala nam je koliko mu je zahvalna na svemu.

Elizabeta Hos Đurašin (37) iz Srijema nedaleko koprivničkog Sokolovca, tijekom svete mise koju je ljetos u Bjelovaru predvodio fra Zvjezdan Linić ustala je iz svojih invalidiskih kolica za koja je bila vezana posljednje tri godine. Naime, ona boluje od teškog oblika multiple skleroze, a za vrijeme molitve jednostavno je sama ustala bez ičije pomoći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svetište Majke Božje Trsatske FOTO Fra Zvjezdan predvodio misu na Trsatu Slika nije dostupna Nema 'čudesnog ozdravljenja' Fra Zvjezdan Linić otkrio detalje svoje bolesti i liječenja

>>Preminuo fra Zvjezdan Linić: Mnoštvo vjernika stiže u Kuću susreta Tabor

Danas nam je u telefonskom razgovoru u suzama i potresena rekla kako fra Zvjezdanu Liniću duguje sve. 'Vratio mi je život. Spasio me. Nisam poptuno ozdravila, ali mogu hodati, ne nosim pelene i puno mi je bolja kvaliteta života. Dugujem mu sve', rekla nam je Elizabeta.

Dodala je kako će mu cijeli život biti zahvalana, te da je sretna što ga je upoznala.

Podsjetimo, rano jutros preminuo je najpoznatiji hrvatski karizmatik fra Zvjezdan Linić. Mnoštvo vjernika stiglo je u Kuću susreta Tabor gdje je pred oltarom položen njegov lijes. Zahvalni su pateru Liniću što im je pomogao u teškim trenucima, a mnoge izliječio. 'Dobili smo novog zagovornika na nebu', poručuju. Sprovod patera Linića je u srijedu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene