Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora svakog roditelja!

EKSPERIMENT PROVJERENOG: Neznancu dala ruku i otišla s njim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je vjerojatno scenarij od kojeg svim roditeljima, čak i od same pomisli, prolaze trnci. Da će dijete nekome koga ne poznaje dati ruku i poći s njim, može se činiti suludo. No, nije. Upravo se to dogodilo pred kamerama Provjerenog.

Istraživanja govore da su slatkiši, igračke i male životinje, djeci naprosto neodoljivi.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Vršnjačko nasilje - 1 puno nelogičnosti UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Maloljetnik ležao u krvi na cesti, obitelj vjeruje da je žrtva napada, policija tvrdi suprotno!

Takav eksperiment, po uzoru na jedan strani, provela je i ekipa Provjerenog. Uz pristanak roditelja i pomoć jednog malog maltezera, zabilježili su reakcije djece u zagrebačkim parkovima. Od onih koju su odmah odbili i nastavili se igrati, do djece koja su spremno poslušala, te ruku pod ruku sa strancem krenuli iz parka.

Odvedena iz vlastitog doma zbog eksperimenta: 'Dva gospodina pojavila su se na vratima...'

Kako funkcionira dječji mozak, što roditelji rade dobro, što loše, na što mogu utjecati i kako, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:10.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene