Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski šef diplomacije:

EKSKLUZIVNO 'Uvest ćemo prijelazna ograničenja za hrvatske radnike'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski ministar vanjskih poslova William Hague u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio je kakva ograničenja hrvatski radnici mogu očekivati u Velikoj Britaniji nakon što se priključimo EU.

EKSKLUZIVNI intervju s britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15!

Pročitajte i ovo Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne Brexit Anketa Broj Britanaca nezadovoljnih Brexitom porastao je u posljednjih dvije godine

Ministar William Hague je u razgovoru s novinarom i reporterom Dnevnika Nove TV Danijelom Vrbotom komentirao najave ograničenja za zapošljavanje hrvatskih radnika u Velikoj Britaniji.

'Uvest ćemo prijelazna ograničenja. Snažno vjerujemo, ne samo u slobodno kretanje kapitala i robe, već i slobodno kretanje rada, ljudi u EU, ali imamo pravo na prijelazna ograničenja nekoliko godina. Mnoge druge zemlje će ih također uvesti. Mislim da prijelazna ograničenja dobro funkcioniraju u EU kao cjelini. To naravno ne sprječava ljude iz Hrvatske da dođu raditi u Veliku Britaniju ako imaju vještine koje trebamo, kojih u Velikoj Britaniji nedostaje, kao što mogu i sada', rekao je William Hague.

>> William Hague otkrio što očekuje hrvatske radnike nakon ulaska u EU!

Planovi ulaganja u Hrvatsku, budućnost Europske unije i naše zemlje kao njezine punopravne članice, kao i mogućnosti za radnike iz Hrvatske nakon 1. srpnja, samo su dio tema o kojima je britanski ministar vanjskih poslova William Hague ekskluzivno razgovarao s Danijelom Vrbotom, novinarom Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene