Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Od 19:15 u Dnevniku Nove TV

EKSKLUZIVNO Prvi intervju Radimira Čačića nakon izlaska na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva dana nakon izlaska iz zatvora Radimir Čačić svoje prve političke korake otkrit će gledateljima Dnevnika Nove TV.

Bivši prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić u petak je izašao na slobodu iz kaznionice u Valturi, gdje je izdržavao kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje ljudi. U trenutku izlaska nije htio komunicirati s medijima, ali je ipak kasnije tog dana najavio kako ćemo ga uskoro viđati i previše, čime je dao naznačiti kako je odlučio vratiti se u politiku.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV Hvala gledateljima Nova TV ima najgledaniji izborni program: "Ovo je vrhunac praćenja političke scene, za to se priprema mjesecima" Boris Jokić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Skupljaju se mandati Hoće li Plenković žrtvovati vjerne partnere? "Političari nikada ne bi trebali raditi ono što često rade u Hrvatskoj"

Čačić: Čak sam zakasnio i s izlaskom iz zatvora

Danas, uživo u Dnevniku Nove TV, Radimir Čačić otkrit će svoje prve političke korake nakon izlaska na slobodu, a s njim će razgovarati Romina Knežić i Petar Pereža.

U njegovoj bivšoj stranci, HNS-u, koja prema posljednjem Crobarometru trenutačno uživa potporu 1,2% građana, tvrde da im Čačić nije prijetnja te kako su dva puta morali popravljati rejting nakon što ga je on srušio.

Kako komentira njihove izjave i pad rejtinga HNS-a, kada se i kako planira vratiti na političku scenu, s kim bi koalirao te detalje boravka u zatvoru Radimir Čačić otkrit će večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene