Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ekskluzivno majka ubijene Nike: Spoznaja da je imao dozvolu za oružje zaista je strašna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i baka ubijene 17-godišnjakinje Nike Deković sa Srebrnjaka ekskluzivno su progovorile za magazin ‘Provjereno’.

Sjetile su se tog kobnog jutra, 6. listopada, dana kada je njima vrijeme stalo, a njihovu ispovijest objavljena je u magazinu Provjereno.

Pročitajte i ovo Kako izgleda sretna obitelj? - 1 Donosi Provjereno Marija je udomila četrnaestero djece, a Marina brine o autističnome unuku: "Najviše što možete dati, dat ćete za obitelj!" Provjereno - Ante - 4 donosi Provjereno Obitelj malenog Ante bori se s bešćutnim sustavom: "Dijete nema ruke, ali kažu da je to privremeno"

Samo par trenutaka nakon što je poljubila mamu i mlađu sestru i veselo otrčala u školu, kao i svakog jutra u 7:05, nekoliko stotina metara niže niz ulicu, Nika je ubijena.

Zbog neuzvraćene ljubavi 25 - godišnji A.J. ispalio je nekoliko metra u Niku, a potom presudio i sam sebi.

'Ja sam počela urlati, vikati, nisam mogla doći k sebi. Nike nema više. To se sve komešalo, došla jedna hitna, druga policija, uglavnom zatvorili su ulicu, nije se moglo ni gore ni dole. Njega su odnijeli na nosilima, Nika je ostala ležati, a poslije su je prekrili crnom vrećom', opisuje najteže trenutke Nikina baka Štefica.

Niku njezinoj obitelji više nitko ne može vratiti, no ostaje samo neodgovoreno pitanje jesu li doista dva mlada života morala tako okončati.

Kako je moguće da je ubojica legalno posjedovao pištolj iako se liječio na psihijatriji i tko je iduća Nika Deković pitanja su koja muče neutješnu obitelj.

'Kako se sad raspliće cijela ta priča i kada saznate da je imao dozvolu…pa to je prestrašno. Znati da ima još takvih psihopata po gradu i da slobodno hodaju. Ne znam, strah me za drugu djecu…', rastreseno komentira Nikina majka Lidija .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene